Om SUPERAENA

VI ER ALLE OM SNEAKERE!

SUPERAENA er den førende globale atletiske fodtøj og beklædningsforhandler. Vores tætte partnerskaber med de ultimative top mærker betyder, at vi hele tiden vil give dig de bedste og mest eksklusive produktserier. På SUPERAENA lever vi sneakers, vi trækker vejrtrøjer, vi drømmer sneakers ... Sneakers er alt vi tænker på, og intet gør os mere stolte end at kunne holde vores følgere opdateret med de nyeste trends.


I mere end 10 år er vores samlinger blevet kureret af sneakerhoveder til sneakerhoveder. Kun de bedste, mest relevante og spændende produkter gør det nogensinde på vores hylder og på vores online kataloger. "Hvis det er hos SUPERAENA, så er det godkendt!" Dette er ordet på gaden. Uanset om du er en lang tid dedikeret sneaker elsker eller casually søger efter et nyt nyt par sko, SUPERAENA har du dækket, fra fødderne op. Glem ikke at kigge ind i vores fantastiske udvalg af tøj og tilbehør også! Og husk: De fleste af vores produkter vil du ikke kunne finde andre steder!

SUPERAENA Europe betyder også en forhøjet digital oplevelse til vores stadigt voksende fanebase gennem et helt nyt spændende websted og levende interaktive sociale medier platforme. Sidst men ikke mindst er SUPERAENA et etableret kompliceret element i den europæiske gadekultur, sneaker scene og atletisk livsstil. Vi trives altid med at give tilbage til samfundet, og vi er involveret i utallige begivenheder og begivenheder i hele kontinentet. Parter, sportskonkurrencer, sociale sammenkomster, sneaker shows ... Der er altid en SUPERAENA begivenhed, der foregår, når som helst.


Bliv afstemt og hold din sneaker livsstil levende og sparke med SUPERAENA!