Retur og refusion


Alt hvad du vil vide om retur og tilbagebetaling:

Hvordan vender man tilbage?
Din fulde tilfredshed er vigtig for SUPERAENA! Hvis du ikke er tilfreds med de produkter, du bestilte online, kan du returnere dem helt gratis inden for 28 kalenderdage efter levering.
For at gøre det muligt for din retur at blive behandlet korrekt, skal du sørge for at varen er i sin oprindelige tilstand, ubrugt, med alle mærker og originalemballage inkluderet. Vi forbeholder os ret til at afvise varer, der returneres efter 28 dages periode, eller som ikke er i samme stand som du har modtaget dem.

Venligst returner skoene via vores Returns Page. Dermed vil vores kundeservice team kontakte dig inden for 24 timer.

restitutioner
Når du returnerer en vare, er vi forpligtet til at refundere dig købesummen så hurtigt som muligt! Dette vil aldrig være senere end 14 dage fra den dag, hvor vi modtager de returnerede varer og bekræftet, at de overholder vores Returpolitik.
Restitutionen vil inkludere omkostningerne ved returvarer, og i tilfælde af fuld retur (når du returnerer alle varer, der tilhører det samme køb), også (udgående) fragtgebyrer, baseret på den billigste leveringstype, der tilbydes af os. Hvis du kun returnerer en del af de varer, der tilhører det samme køb, refunderes forsendelsesomkostningerne ikke.

Udveksling

Har du lyst på en anden farve? Størrelsen passer ikke som forventet? Intet problem.
Du har 28 dage fra levering for at udveksle varer. Du kan placere en ny ordre og sende varerne tilbage efter vores Returpolitik; Vi udsteder derefter en refusion for din første ordre. Dette skyldes, at vores lager ikke er oprettet til udveksling.
Hvis du har modtaget en defekt, beskadiget eller forkert vare, er vi her for at hjælpe! Kontakt venligst vores kundeserviceteam først.

Hvor længe skal jeg vente på min tilbagebetaling?
Normalt ikke lang! Tilbagebetaling tager normalt 3-10 arbejdsdage til at dukke op på din bankkonto fra den dag, du modtager en bekræftelsesbonus fra os ... Hastigheden afhænger helt af din bank eller betalingsudbyder: Nogle banker er hurtigere end andre.
Hvis du efter 10 arbejdsdage stadig ikke har modtaget din refusion, bedes du kontakte din bank og vores kundeservice.
Bemærk venligst, at hvis du har betalt med PayPal, refunderes refusionen tilbage til din PayPal-konto og ikke direkte til kortet, der er knyttet til kontoen.