leverings information

Forsendelsesinformation

Kurererne leverer mellem mandag og fredag ​​mellem kl. 08.00 og 18.00. Alle leverancer skal underskrives for. Ved levering, skal du kontrollere emballagen for skade. Hvis det ser ud til at produkterne er beskadigede, må du ikke acceptere forsendelsen.


Hvor kan jeg sende min ordre?


Kurererne kommer til dit hjem- eller arbejdsadresse i Belgien, Danmark, Frankrig, Tyskland, Italien, Luxembourg, Nederlandene, Norge, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Finland, Polen og Det Forenede Kongerige *. Bemærk venligst, at kurererne ikke leverer til postkasser.

* Desværre kan vi ikke sende til oversøiske departementer og territorier i de ovennævnte lande, Kanaløerne, Gibraltar, Isle of Man, Isle of Wight, Shetlandsøerne, Andorra, Ceuta, Melilla, De Kanariske Øer, Campione d'Italia , Città del Vaticano, Livigno, San Marino, Monaco, Büsingen am Hochrhein, Helgoland, Grønland og Færøerne. Eventuelle ordrer adresseret til disse placeringer vil blive annulleret.
Hvordan kan jeg spore min ordre?

Klik på spor og spornummer, som du finder i Shipping Confirmation email. Derefter skal du gå til sporets og sporafsnittet på kurerens websted og udfylde dit spor og spornummer, som du kan finde i Shipping Confirmation email.

Hvornår vil du sende min ordre?

Vi ønsker, at du får dit nye køb så hurtigt som muligt! Derfor begynder vi at forberede dine ordrer, så snart vi modtager din betaling. Hvis et varen du bestilte ikke er på lager, vil vi forsøge at få det fra et af vores lager i andre lande og sende det fra derfra. I så fald kan ordrenes behandlingstid og leveringstid være lidt længere.

Hvis du bestiller din bestilling i weekenden, begynder vi at behandle den på den følgende mandag.


Hvor lang tid er leveringstiden?


Standard Leveringstider er 3-6 forretningstider, hvis vi sender sko fra lageret i Holland.

Standard Leveringstider er 8-12 forretningstider, hvis vi sender sko fra lageret i USA eller Asien.


Bemærk: Leveringstiderne nævnt af os er kun indikationer og garanteres ikke. Den seneste leveringstid er 30 dage. Vi forsøger at informere dig om eventuelle forsinkelser, så vidt muligt. For så vidt som loven tillader det, er vi ikke ansvarlige for eventuelle skader som følge af forsinket levering.

Jeg har modtaget noget andet end hvad jeg bestilte! Hvad nu?
Ouch, vores dårlige! I sjældne tilfælde kan det ske, at en forkert genstand sendes ud på grund af en menneskelig fejltagelse. Kontakt venligst vores kundeservice team omgående for at informere os om problemet. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at løse det for dig.
Et emne mangler fra pakken. Hvordan kan du hjælpe?
Bemærk: Vi råder dig generelt til at nægte levering, hvis den ydre kasse virker beskadiget, for lys for indholdet eller manipuleret med. I så fald returneres pakken automatisk til os, og vi refunderer dig for varen / varerne.
Hvis du er klar over, at en vare mangler efter leveringen, bedes du straks kontakte vores kundeserviceteam (under alle omstændigheder inden for 2 dage efter leveringen). Vores team vil starte en undersøgelse med kureren. Da vi måske beder dig om billeder af den ydre kasse, skal du ikke smide den væk. Hvis det er bekræftet, at varen tabt i transit, vil vi selvfølgelig refundere dig for de manglende produkter.